Hyvillä mielin herkutellen –verkkokurssi

Kun herkuttelet, tee se hyvillä mielin – ilman syyllisyyden tunteita! Tee maukkaasta syömisestä terveellinen elämäntapa tämän verkkokurssin avulla.

Hyvillä mielin herkutellen!
Helpotusta painonhallinnan arkeen ja juhlaan

Elämäntapaherkut, onko niitä?

Joskus on hankala keksiä painonhallinnan kannalta hyvää, herkutteluun sopivaa välipalaa tai jälkkäriä.
Aina ei jaksa lukea valmiista tuotteista, että mikä sisältää mitäkin ja samoihin herkkuihin kyllästyy helposti.

Ehkä omiin valintoihin sopivia, painonhallintaa edistäviä tuotteita on vaikea löytää ollenkaan. Hyvillä mielin herkutellen –verkkokurssin myötä opit tekemään muutaman hyvän välipalan ja herkkujälkkärin. Helpoilla resepteillä, käytännönläheisillä videoilla, kauniilla kuvilla ja kädestä pitäen opastaen onnistut reseptien kanssa varmasti!

Kurssi on, kuten nimensäkin sanoo ”Hyvillä mielin” tehty, ilo ja innostuminen kuultaa kaikesta tekemisestä ja helppojen ohjeiden valmistumisesta läpi. Kaikki kurssilla tehdyt herkut ovat sokerittomia ja vehnättömiä. Kaikki kurssilla tehtävät tuotteet ovat helposti pakattavia mukaan välipalaksi tai muuhun herkutteluun. Niitä voi pakastaa ja ottaa sieltä muutama kerrallaan pikkunälkään tai herkutteluun, tarpeeseen tai evääksi.

Ja hyvillä mielin, koska ovat kevyitä ja sokerittomia, ja ennen kaikkea herkullisia!

Rahkaa ja raejuustoa... vai maistuvaa ja hyvän makuista?

Tämä kurssi ei sovi hampaat irvessä laihduttajalle ja kaloreita laskevalle, eikä niille joiden mielestä rahka ja mehukeitto riittävät välipalaksi viikosta toiseen.

Psykologisen painonhallinnan yksi kantavista ideoista on hyvän valitseminen itselle, koska vain hyvä kantaa pitkälle. Suun ja syömisen kautta tuleva nautinto on yksi ihmisen perustarpeista, eikä sitä voi loputtomiin ohittaa.

Kituutuskuurit ja hampaat irvessä hyvän kieltävät kuurit eivät kestä, eivätkä voikaan kestää kauaa. Mutta sen sijaan, että sellaisten takia repsahtaa ahmimaan jotain mihin ei ole tyytyväinen, voikin valita jo valmiiksi herkullisia, hyvältä maistuvia, kauniita ja kevyitä herkkuja.

Hyvä mieli pysyy yllä ja valittua elämäntapaa jaksetaan noudattaa!

Tule mukaan Hyvillä mielin herkutellen -verkkokurssille!

Saat yhteensä 9 erilaista vaihtoehtoa, eli viisi reseptiä muunnelmineen. Nämä kaikki herkkukurssilla valmistetaan ja näytetään sinulle video-opastuksen kera:
 • Lakritsi- ja sitruunajäätelö
 • Rocky Road -tyylinen suklainen välipalaherkku
 • Mascarponemuffinssit ja muffinssien koristeluun vinkkejä
 • Paahtomantelit
 • Kolme erilaista proteiinipatukka -ohjetta: Proteiinipallerot, lakritsi-proteiinipatukat ja proteiinipitoiset Royal-pallerot

  KURSSIN MUKANA SAAT MYÖS:
 • Kaikki reseptit PDF muodossa, jotka voit ladata itsellesi talteen
 • Vinkkejä ja ajatuksia Psykologisen Painonhallinta Prosessin® ajatusten mukaisesti
 • Alennuskoodin Psykologinen Painonhallinta Prosessi® verkkokaupan tuotteisiin/kursseihin 

Kurssilla mukana

Kaikkien reseptien, sekä Psykologisen painonhallintaprosessin kehittäjä Päivi Niemi (Terapeutti, kirjailija, työnohjaaja ja personal trainer) ohjaa kurssia rennosti ja rempseästi yhdessä Johanna Järven kanssa. Johanna on osallistunut jo monesti psykologisen painonhallinnan live- ja verkkokursseille ja on omaksunut siitä itselleen elämäntavan, jonka avulla voi tehdä arjessa parempia valintoja. Johanna on myös psykologisen painonhallinnan somelähetti ja voit seurata hänen ajatuksiaa ja prosessiaan @johku17 instagramista.

”Elämäni muuttui jojoilun, ahmimisen ja hulluna treenaamisen kausien jälkeen, kun vihdoin ymmärsin mistä onnistuneessa painonhallinnassa on kyse. Yksi onnistumisen osatekijä ovat olleet palaveripullien ja kalori-överi-välipalojen sijaan löytyneet herkulliset vaihtoehdot. Tällä kurssilla jaan niistä parhaimmat oivallukset.”

Päivi, Psykologisen Painonhallinta Prosessi® perustaja

Saat verkkokurssin edulliseen hintaan, vain 29€

Tilaus hoituu klikkaamalla turkoosia linkkiä, joka vie sinut verkkokauppaan.  Kirjaa maksutietosi (luottokortti). Voit maksaa myös hyvinvointiseteleillä (smartum, e-passi). Maksettuasi kurssin, voit kirjautua heti kurssialustalle ja saat sähköpostiisi tietoa kurssista. Saat heti kurssin ensimmäisen osan käyttöösi. 


 • Materiaali pysyy käytössäsi toistaiseksi, joten voit palata niihin uudelleen ja edetä omaa tahtiasi
 • Kun kirjaudut kurssille, saat kaikki materiaalit kerralla näkyviin ja voit seikkailla missä järjestyksessä haluat
 • Kun olet kirjautunut kurssille, saat myös sähköpostiisi ALE-koodin, jolla voit halutessasi ostaa myös psykologisen painonhallinnan verkkokurssin

Kurssin aiheet