SANO PYSYVÄSTI EI IKUISELLE LAIHDUTTAMISELLE, LIIAN TIUKOILLE KUUREILLE, ITSERÄÄKILLE JA KITUUTTAMISELLE!

Ilmainen tsemppipaketti

painonhallinnan, syömiseen liittyvien tunteiden ja vireyssäätelyjen avuksi

Monilla meistä on ollut vuosien tai vuosikymmenten jojoilua, itsensä piiskaamista ja kitukuureja, nälkää, tunnesyömistä tai ahmimista.

Miksi painonhallinta tuntuu niin vaikealta? Miksi en onnistu?

Jokainen suurin piirtein tietää, miten tulisi syödä ja liikkua, mutta ei ehkä sitä MIKSI ei tee niin.
Psykologisen painonhallintaprosessin® yhteisössä pureudutaan niihin ratkaiseviin asioihin, joiden avulla monien muutos vie kohti onnistunutta painonhallintaa!

Painonhallinta ei kiikasta vain syömisistä ja liikkumisista. Kun keho ja mieli joutuvat hälytystilaan stressin, voimavarojen puutteen ja vaikeiden tunteiden myötä, silloin hyvän valitseminen ja painonhallinta vaikeutuvat. Tämä saattaa olla pysyvä este sille, että hyvää oloa ja sopivaa painoa ei saavuteta. Niille voi onneksi tehdä jotain!

Vaikeiden tunteiden ja kohonneiden vireystasojen säätelyyn tarvitaan joskus apukeinoja ja tämä ilmainen tsemppipaketti on yksi niistä.

Saat arvokkaan tunne-elämän työkalun: 
Ilmainen helppivihko vaikeiden tunteiden ja vireystasojen säätelyn tueksi. Helppivihko on hyvä pitää aina mukana, kun ahdistus, uupumus ja stressi häiritsevät elämää. 
Levollisessa kehossa viihtyy levollinen mieli.

Kun tilaat tämän helppivihkosen, saat sen heti lahjaksi sähköpostiisi JA BONUKSENA saat seuraavana päivänä vielä 4 viikon tsemppikalenterin, joka mahtuu kätevästi A5 kalenterin väliin. 

4 viikon tsemppikalenterin avulla voit seurata painonhallinnan ja hyvinvoinnin tärkeitä osa-alueita, kuten veden juonti, liikkuminen, rentoutuminen, ruokavaliotavoitteet, lepo ja paino. Jokaisella viikolla on myös oma mietintätehtävä, joka auttaa uusien tapojen oppimisessa.


Lähettämällä lomakkeen, hyväksyt tietosuojakäytäntömme.