Nyt loppuu kuurit ja kituutus! Valitse hyvää itsellesi.

Ilmainen tsemppipaketti

painonhallinnan, vaikeiden tunteiden ja vireyssäätelyjen avuksi

Moni meistä on koko elämänsä tai suuren osan siitä yrittänyt laihduttaa. On ollut vuosien tai vuosikymmenten jojoilua, itsensä piiskaamista ja kitukuureja, nälkää, tunnesyömistä tai ahmimista. Jossain kohtaa voi tulla se hetki, kun ei enää jaksaisi yrittää. Olo on epäonnistunut ja epätoivoinen.

Jokainen varmasti tietää, MITEN tulisi syödä ja liikkua, mutta ei ehkä sitä MIKSI ei tee niin.
Yksi tärkeimmistä onnistumisen elementeistä Psykologisen Painonhallinnan Prosessin® kannalta on levon ja rentoutumisen merkitys. Keho ja mieli joutuvat hälytystilaan stressin ja vaikeiden tunteiden myötä, jolloin hyvän valitseminen ja painonhallinta vaikeutuvat. Vaikeiden tunteiden ja kohonneiden vireystasojen säätelyyn tarvitaan joskus apukeinoja ja tämä vihkonen on yksi niistä.

Saat arvokkaan tunne-elämän työkalun: 
Ilmainen helppivihko vaikeiden tunteiden ja vireystasojen säätelyn tueksi. Helppivihko on hyvä pitää aina mukana, kun ahdistus, stressi, kiukku tai pelko vie häiritsevät elämää. Levollisessa kehossa viihtyy levollinen mieli.

Liittyessäsi Psykologinen Painonhallinta Prosessi® sähköpostilistalle, saat heti lahjaksi ilmaisen helppivihkon ja seuraavana päivänä vielä 4 viikon tsemppikalenterin, joka mahtuu kätevästi A5 kalenterin väliin. 

4 viikon tsemppikalenterin avulla voit seurata painonhallinnan ja hyvinvoinnin tärkeitä osa-alueita, kuten veden juonti, liikkuminen, rentoutuminen, ruokavaliotavoitteet, lepo ja paino. Jokaisella viikolla on myös oma mietintätehtävä, joka auttaa uusien tapojen oppimisessa.


Lähettämällä lomakkeen, hyväksyt tietosuojakäytäntömme.